Subvencions 2016

Subvencions 2016

Un dels objectius principals de l’Ajuntament de Molins de Rei és el foment i la promoció de la vida associativa de la Vila i la difusió de tot tipus d’activitats representatives del patrimoni cultural i social. Per això l’Ajuntament considera convenient col·laborar-hi mitjançant l’establiment d’ajuts econòmics a les entitats, associacions i col·lectius sense ànim de lucre de la vila.

En aquest sentit s’han aprovat i posem ja a la vostra disposició, les bases reguladores específiques per a la concessió d’ajuts a entitats i associacions sense ànim de lucre de Molins de Rei per a l’exercici 2016, amb el ventall de totes les línies de subvenció obertes per aquest Ajuntament, juntament amb els models de la documentació que heu de presentar per a la sol·licitud.

Us recordem que a l’hora de presentar la documentació heu de ser curosos, sobretot pel que fa al realisme dels costos dels projectes pels quals demaneu ajut ja que haureu de justificar, en els balanços i el tancament de l’any, la totalitat de les factures de la seva execució.

Com sempre, estem a la vostra disposició per si teniu algun dubte o necessiteu ajut per dur a terme la vostra sol·licitud. Us podeu adreçar directament al tècnic responsable del vostre àmbit o ens podeu trucar al telèfon 93 680 33 40, extensions 146 i 225.

Podeu presentar la documentació de la sol·licitud des del 12 de febrer i fins el dia 4 de març de 2015, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (al mateix edifici de l’Ajuntament), de dilluns a dijous, de 8h a 20h, i els divendres, de 8h a 15h.

 

Fletxa petitaPer a qualsevol dubte i/o aclariment podeu contactar amb:

Àrea de Serveis a les Persones
C. Jacint Verdaguer, 95 bis
08750 Molins de Rei

T. 93 680 37 31 Ext. 146 / 225
a/e apb@molinsderei.cat

 

Fletxa petitaDocumentació Relacionada:

 

No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.