Benvinguda

Benvinguda

Qui som

Les entitats de Molins de Rei a Internet

“Entitats a la Xarxa” és un projecte que pretén que totes les entitats de Molins de Rei tinguin una presència a Internet, activant les avantatges que això representa i amb l’objectiu de enfortir el teixit associatiu de la vila.

L’objectiu es basa en proporcionar una comunicació més fàcil amb els vostres associats i associades i a més, servirà per donar a conèixer a tota la ciutadania les activitats que organitzeu i els serveis que oferiu.

El Portal d’entitats us permetrà conèixer en els apartats de notícies, agenda i serveis tot el que estan fent les diferents entitats que hi participen.

Si sou una entitat molinenca i voleu formar part d’aquest projecte us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del “contactar” i us explicarem què heu de fer.
Des de l’Ajuntament de Molins de Rei us animem a participar-hi, tot recordant-vos que no cal que tingueu uns coneixements informàtics per posar el vostre web en funcionament. Amb un taller de 5 sessions podreu dissenyar i definir el vostre web.

No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.