No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Primera reunió sobre la Festa Major 2018

Primera reunió sobre la Festa Major 2018

fEns adrecem a vosaltres per convocar-vos a la primera reunió sobre la Festa Major 2018. Us proposem la trobada per al proper dimarts 19 de juny, a les 19.30 h del vespre, a la Federació Obrera (c. de Jacint Verdaguer, 48).

Amb aquesta primera trobada establirem contacte amb totes les entitats interessades a participar a la Festa Major. Sabem que cada any hi ha noves propostes, noves idees i noves maneres d’enfocar la festa i volem seguir creixent, innovant i consolidant la gran varietat d’activitats que rebem. A més de totes les idees noves que s’aportaran des de la regidoria de Cultura.

Al final del missatge podeu omplir la fitxa de proposta d’activitat, que ja ens podreu fer arribar emplenada, per començar a estudiar les possibilitats de la seva programació.

Si teniu qualsevol dubte o comentari, ens podeu trucar al núm. 93 680 37 31 (ext. 1148), enviar un correu a l’adreça ajuntament@molinsderei.cat o visitar-nos a Ca n’Ametller (c. J. Verdaguer, 95 bis).

Tot esperant la vostra presència el dimarts 19 de juny, a les 19.30 h, a la Federació Obrera, rebeu una salutació ben cordial